Kortingscode toepassen

Bij een eenmalige bestelling:

Na het selecteren van je gerechten (stap 1), het toevoegen van eventuele extra's (stap 2) en het vervolledigen van je gegevens (stap 3), kom je bij stapje 4 'betalen'. Hier kan je onderaan links de kortingscode ingeven. Wanneer je deze hebt toegevoegd, moet je zeker op de 'pas toe'-knop drukken, anders wordt de kortingscode niet vereffend.
Schermafbeelding 2024-05-29 om 21.44.28.png

Als abonnee kan je een kortingscode toepassen op een bestelling naar keuze via het tabblad 'Menu. Klik vervolgens op de box met jouw bestelling naast de knop 'aanpassen'. Dien kan je klikken op 'voer de couponcode in'. Vergeet vervolgens zeker niet op 'toepassen' te drukken.

Schermafbeelding 2024-05-29 om 21.52.29.png

Schermafbeelding 2024-05-29 om 21.52.56.png

Schermafbeelding 2024-05-29 om 21.53.39.png