Vragen omtrent de coronacrisis? Wij blijven leveren!

We merken dat heel wat klanten vragen hebben omtrent de impact van de corona crisis bij Foodbag. Aangezien we voorzien in verse voeding blijft Foodbag, net zoals de supermarkten, operationeel en blijven we leveren … jep, ook bij jou!

We zijn er wél van overtuigd dat een heldere en transparante communicatie erg belangrijk is. Daarom bundelen we op www.foodbag.be/update alle laatste updates en onze voorzorgsmaatregelen.