Online betalen met je Sodexo Card?

Ga naar je Sodexo4You account en activeer de optie in je profielpagina.

Zorg ervoor dat je hiervoor je Sodexo Card en je mobiele telefoon bij de hand hebt.

Na de activatie kan de eerste betaling pas kan gebeuren, 30 minuten nadat de kaart werd geactiveerd.

Voor alle vragen rond je Sodexo4You account en rond online betalen met je Sodexo Card kan je terecht bij de Consumentendienst van Sodexo op 02/547.55.02.

Het activatieproces verloopt als volgt:

Klik op “Mijn saldo raadplegen” of “Consulter mon solde” om in te loggen.

Stap 1: Ga naar "Mijn profiel” na het inloggen

Stap 2: Vink de optie “Online” aan en klik op “Mijn gegevens wijzigen"

Stap 3: vul je GSM nummer in (elke betaling in de toekomst moet via SMS worden gevalideerd…. blijkbaar...)

Stap 4: vul de validatiecode in die je hebt ontvangen via SMS

Stap 5: Bevestiging van de activatie: