Levering op ander adres of andere dag?

Wij leveren op vrijdag, zaterdag, zondag en maandag. Verder zijn er ook enkele afhaalpunten in sommige regio's.

Onze bestellingen sluiten af op donderdagvoormiddag om 9u, daarna is het niet meer mogelijk de bestelling te wijzigen voor de levering op vrijdag, zaterdag, zondag of maandag die volgt.

Hoe de leveringsdetails aanpassen van je bestelling?

Bestelling via laptop of computer? Klik op 'menu' en kies de week waarvoor je de aanpassing wenst door te voeren bovenaan de pagina. Klik op de box met jouw bestelling naast 'Aanpassen' en ga verder naar het onderdeel 'levering'. Wijzig je leverdetails naar voorkeur.

Bestel je via tablet of smartphone? Ga naar het keuzemenu rechtsbovenaan en kies voor 'menu'. Kies de week waarvoor je de aanpassing wenst door te voeren bovenaan de pagina. Klik op de box met jouw bestelling naast 'Aanpassen' en ga verder naar het onderdeel 'Levering'. Wijzig je leverdetails naar voorkeur.

Schermafbeelding 2024-05-24 om 15.26.36.png

Schermafbeelding 2024-05-24 om 15.28.14.png

Schermafbeelding 2024-05-24 om 15.28.39.png

Je kan meerdere adressen toevoegen aan je account. Klik op 'Mijn gegevens' in het menu rechtsboven en voeg een adres toe in het stukje 'Adres'.

Schermafbeelding 2024-05-24 om 15.31.56.png