Kan ik binnenin mijn abonnement van box of aantal personen wisselen?

Je kan je abonnement steeds in z'n geheel aanpassen (dit doe je in je online klantenaccount onder 'mijn abonnement') of elke levering uit je abonnement afzonderlijk aanpassen (hiervoor ga je naar 'mijn bestellingen' in je account).

Wil je nog iets aanpassen voor aankomende maandag? Voer dan zeker je aanpassingen door vóór donderdagochtend 10u, dan worden onze bestellingen namelijk afgesloten.

Klik hier voor een kleine tutorial hoe je dit exact doet.