Hoe sla ik een weekje of langer over in mijn abonnement?

Eenmaal ingelogd in je Foodbag account, klik je op 'mijn bestellingen' en ga je naar de week die je wenst over te slaan. Dan klik je op 'deze week wil ik geen box'.

Als je enkele weken wilt overslaan, kan je je abonnement pauzeren voor een bepaalde periode. Log in je account en klik op 'mijn abonnementen' - hier kan je kiezen voor 'pauzeren'.

Houd er wel rekening mee dat je dit vóór donderdagvoormiddag 10 uur doet, voor de levering van de eerstvolgende maandag.

Klik hier voor een kleine tutorial hoe je dit exact doet.