Wanneer komt de koerier langs bij mij?

Klik op deze link https://www.foodbag.be/nl/bestellen/ en kijk zo wanneer er geleverd wordt in jouw postcode door te klikken op 'ontdek alle leveropties'

Wij leveren op maandagen en in bepaalde regio's op zondag. Verder zijn er ook enkele afhaalpunten in sommige regio's.

Foodbag levert nooit op feestdagen. Als maandag een feestdag is, wordt er geleverd op een dinsdag. Als zondag een feestdag is, wordt er geleverd op maandag.

Op vrijdag zal je een bevestigingsmail van onze koerierdienst krijgen met daarin het exacte levermoment (uiteraard in de door jou aangeduide leveringstijd). Op maandag zelf zal je nog een SMS ontvangen zodra je Foodbag onderweg is. Je kan de levering steeds volgen via de Track & Trace-link die je ontvangen hebt via mail.