Wanneer komt de koerier langs bij mij?

Klik op deze link https://www.foodbag.be/nl/bestellen/ en kijk zo wanneer er geleverd wordt in jouw postcode door te klikken op 'ontdek alle leveropties'

Wij leveren op vrijdag, zaterdag, zondag en maandag. Je kan best controleren op bovenstaande link op welke dagen we bij jou langskomen.

Verder zijn er ook enkele afhaalpunten in sommige regio's. Daar leveren we enkel op maandag. Je kan je box ophalen vanaf 16u op maandagavond.

Foodbag levert nooit op feestdagen. Als een leverdag een feestdag is, wordt er geleverd op een andere dag en communiceren we dit duidelijk naar onze klanten.

Op donderdag zal je een bevestigingsmail van onze koerierdienst krijgen met daarin het exacte levermoment (uiteraard in de door jou aangeduide leveringstijd). Op de leverdag zelf zal je nog een sms ontvangen zodra je Foodbag onderweg is. Je kan de levering steeds volgen via de Track & Trace-link die je ontvangen hebt via mail. 81AA8F93-7055-4C75-B2F1-497A7528EEA8_1_105_c.jpeg

Voeg je postcode in en je ontdekt al je leveropties!