Hoe werkt zo'n levering?

Wij leveren op vrijdag, zaterdag, zondag en maandag, maar niet elke dag in elke regio. Je kan zeker even doen alsof je een bestelling plaatst, zonder reeds af te rekenen, om te zien op welke dagen we bij jou langskomen.

Je kan ook kiezen om jouw Foodbag af te halen in een afhaalpunt. Voeg op het einde van je bestelling een adres toe en kies daar voor een afhaalpunt van Collect&Go bij jou in de buurt. Je kan de box daar afhalen vanaf maandag 12u tot dinsdag 19u.

Foodbag levert nooit op feestdagen. Als een leverdag een feestdag is, wordt er geleverd op een andere dag en communiceren we dit duidelijk naar onze klanten. 

Indien gewenst, kan je steeds tot en met donderdag 9u je leveringsdetails (ander tijdsslot of andere leveringsdag) aanpassen in je account voor een levering de vrijdag/zaterdag/zondag/maandag erop (zie printscreen). 

Op donderdag zal je een bevestigingsmail van onze koerierdienst krijgen met daarin een tijdsspanne van één uur waarin je Foodbag zal geleverd worden (uiteraard in de door jou aangeduide leveringstijd). Op de leverdag zelf zal je nog een sms ontvangen zodra je Foodbag onderweg is. Je kan de levering steeds volgen via de Track & Trace-link die je ontvangen hebt via mail op donderdag. 

 

 

Schermafbeelding_2022-05-04_om_12.45.19.png

 

 

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 1 van 1