Hoe werkt zo'n levering?

Klik op deze link https://www.foodbag.be/nl/bestellen/ en klik op 'ontdek alle leveropties'. Kijk zo wanneer er geleverd wordt in jouw postcode (zie printscreens).

Wij leveren op vrijdag, zaterdag, zondag en maandag, maar niet elke dag in elke regio. Je kan best controleren op bovenstaande link op welke dagen we bij jou langskomen.

Foodbag levert nooit op feestdagen. Als een leverdag een feestdag is, wordt er geleverd op een andere dag en communiceren we dit duidelijk naar onze klanten.

Indien gewenst, kan je steeds tot en met donderdag 9u je leveringsdetails (ander tijdsslot of andere leveringsdag) aanpassen in je account voor een levering de vrijdag/zaterdag/zondag/maandag erop (zie onderste printscreen).

Op donderdag zal je een bevestigingsmail van onze koerierdienst krijgen met daarin het exacte levermoment (uiteraard in de door jou aangeduide leveringstijd). Op de leverdag zelf zal je nog een sms ontvangen zodra je Foodbag onderweg is. Je kan de levering steeds volgen via de Track & Trace-link die je ontvangen hebt via mail op donderdag.81AA8F93-7055-4C75-B2F1-497A7528EEA8_1_105_c.jpeg