Hoe kan ik de gerechten aanpassen in mijn abonnement?

Je kan kiezen tussen 14 gerechten per week. Je kan jouw keuze beheren via je Foodbag-account.

Via 'mijn bestellingen' - even doorklikken naar de gewenste week dat je je gerechten wilt veranderen en daar op 'gerechten en personen aanpassen' te klikken.  Hier kan je gerechten bijvoegen of annuleren, extra's toevoegen of het aantal personen aanpassen.

Klik hier voor een kleine tutorial hoe je dit exact moet doen.