Wat is de prijs van jullie kookboxen?

Je kan elke week 3 tot 5 gerechten bestellen bij Foodbag voor 1 tot 5 personen. De kostprijs wordt berekend op basis van een prijs per portie. Je hebt al een Foodbag vanaf 45,30 euro!

Indien je wilt weten hoeveel je betaalt voor jouw bestelling, kan je het best jouw gerechten en aantal personen per gerecht aanduiden op onze menupagina.

Dan kan je onderaan meteen de prijs per portie terugvinden en ook het totale bedrag.