Hoe pas ik de gerechten aan in mijn abonnement?

Je abonnement is heel flexibel. Je kan tot 6 gerechten toevoegen met verschillende kookstijlen. Je kan ook per kookstijl aanduiden voor hoeveel personen je dit gerecht wenst. Dit kan allemaal in één abonnementsformule waarbij je wekelijks of tweewekelijks een box van ons ontvangt.

Je kan dit voor elke bestelling iedere week opnieuw aanpassen. Doe je dit niet voor donderdagochtend 9 uur, dan baseren wij ons op je keuze van de vorige bestelling om een nieuwe box samen te stellen.

Je kan kiezen tussen 30 gerechten per week. Je kan jouw keuze beheren via je Foodbag-account. Dit kan via het tabblad 'Menu'. Kies de gewenste week waarin je je gerechten wilt veranderen en klik rechtsboven op 'gerechten en personen aanpassen'. Hier kan je gerechten toevoegen of verwijderen, extra's toevoegen of het aantal personen aanpassen.