Hoe pas ik de gerechten aan in mijn abonnement?

Als je een abonnement hebt, kies je een favoriete kookstijl: original, veggie, quick&easy of sana. Via deze link vind je wat meer info over de verschillende kookstijlen.

Op basis van jouw favoriete kookstijl kiezen we de gerechten uit. Je hebt tot donderdagochtend 10u de tijd om deze -indien gewenst- aan te passen.

Dit doe je door via 'mijn account' - 'mijn bestellingen' - naar de gewenste week gaan die je wilt aanpassen en daar te klikken op 'bestelling aanpassen'. Hier kan je het aantal personen aanpassen maar ook de gekozen gerechten.

Hier een kleine tutorial hoe je dit doet.