Hoe pas ik de gerechten aan in mijn abonnement?

Als je een abonnement hebt, kies je voor een favoriete kookstijl: Original, Veggie, Quick & Easy, Sana of Heat & Eat. Via deze link vind je wat meer info over de verschillende kookstijlen.

Op basis van jouw favoriete kookstijl kiezen we de gerechten uit. Je hebt tot donderdagochtend 9u de tijd om deze - indien gewenst - aan te passen.

Dit doe je door via 'mijn account' - 'mijn bestellingen' - naar de gewenste week gaan die je wilt aanpassen en daar te klikken op 'gerechten en personen aanpassen'. Hier kan je het aantal personen aanpassen, maar ook de gekozen gerechten.