Hoe pas ik de gerechten aan in mijn abonnement?

Als je een abonnement hebt, kies je een favoriete kookstijl: original, veggie, quick&easy of sana. Via deze link vind je wat meer info over de verschillende kookstijlen.

Op basis van jouw favoriete kookstijl kiezen we de gerechten uit. Je hebt tot donderdagochtend 10u de tijd om deze -indien gewenst- aan te passen.

Dit doe je door te klikken op 'gerechten aanpassen' in je account onder 'mijn bestellingen'.

Hier een kleine tutorial hoe je dit doet.