Hoe kan ik punten inwisselen voor korting?

Eens je genoeg punten hebt gespaard, kan je ze inruilen voor korting. Het vereiste aantal punten per beloning, kan je zien in je prijzenkast. Eens de knop naast de prijs groen wordt, heb je genoeg punten gespaard en kan je je korting claimen door op de knop te drukken. Is de knop grijs, dan moet je meer punten sparen. Het resterende aantal benodigde punten per prijs wordt weergegeven op de grijze knop. Je kan natuurlijk ook ​​meer punten sparen om een hogere beloning te claimen.