Ik heb als klant bij 15gram ooit al eens een Foodbag besteld. Welk account moet ik dan gebruiken?

Als je een bestaand Foodbag-account hebt, moet je deze gebruiken. Je kan dus eenvoudig inloggen met je Foodbag-gegevens. Ben je jouw wachtwoord vergeten? Druk dan op ‘wachtwoord vergeten’ en je ontvangt de nodige instructies om je bestaande account te herstellen. Lukt het nog steeds niet? Contacteer dan onze klantendienst. Zij helpen je met plezier verder.